Hola!!

Benvinguts a la Botifarreria

A la nostra Xarcuteria tradicional situada a l’ombra de Santa Maria del Mar, Toni Travé Mestre xarcuter recupera receptes tradicionals de la cuina catalana i les adapta per poder farcir les botifarres. Una Xarcuteria on no només trobaràs una gran varietat de productes de primera qualitat, si no un espai per a gaudir de la gastronomia de la nostra terra i on descobrir la fusió de nous sabors amb un toc de Tradició i Creativitat.
Avui en dia les botifarres són un dels plats favorits dels catalans i dels amants de la bona cuina. A la Botifarreria de Santa María trobareu moltes d’elles a demés d'embotits d’elaboració pròpia seguint els procediments artesanals que s’han anat mantenint durant dècades

A la nostra Xarcuteria tradicional situada a l’ombra de Santa Maria del Mar, Toni Travé Mestre xarcuter recupera receptes tradicionals de la cuina catalana i les adapta per poder farcir les botifarres. Deixa't sorprendre.

La qualitat, la manera d’entendre-ho tot

Només treballant amb les millors matèries primeres es poden elaborar productes de bona qualitat. I és per això, que a La Botifarreria de Santa Maria treballem dia a dia els productes frescos per a totes les elaboracions. La nostra carn de porc és de Ral d’Avinyó, una raça de porc criat exclusivament a Catalunya i que proporciona una textura i un sabor tradicional que ja començàvem a perdre. Però això tan sols és l’inici. Cada dia elaborem productes frescos i sense additius, per poder-te oferir una gastronomia variada i de primera qualitat.

Tot un món de sabors

A la Botifarreria de Santa Maria treballem per oferir-te cada dia els millors productes, i per a que també gaudeixis d’experiències culinàries diferents. Des del sabor exòtic d’una botifarra de poma amb curri, una potent amb Roquefort, una deliciosa combinació amb trompetes de la mort, una típica dolça, la delicada botifarra de foie-gras o un postre de botifarra de xocolata. Totes, pensades per a gaudir i fer de la nostra botifarra un producte autèntic i innovador.

% Qualitat
en cada producte
% Tradició
elaboració tradiccional
% Creativitat
a l'avantguarda del dia
% Naturalment
Sense additius

Descobreix la nostra Xarcuteria

Un espai per gaudir dels sabors i textures!
Segueix-nos, també, des de les Xarxes Socials